The Ecom Agency Kennisbank

Steve Harvey

Wie is Steve Harvey?

Steve Harvey is een Amerikaanse komiek, acteur, presentator en ondernemer. Hij werd geboren op 17 januari 1957 in Welch, West Virginia.

Harvey begon zijn carrière als komiek in de jaren '80 en '90 en werd al snel een van de meest populaire en succesvolle komieken van zijn tijd. Hij trad op in talloze televisieshows en films en ontving meerdere prijzen voor zijn werk, waaronder de Daytime Emmy Award voor zijn talkshow "The Steve Harvey Show".

Naast zijn werk in de entertainmentindustrie heeft Harvey ook een sterke ondernemersgeest getoond. Hij heeft verschillende bedrijven opgericht, waaronder een productiebedrijf, een kledinglijn en een restaurantketen. Hij heeft ook geïnvesteerd in onroerend goed en heeft verschillende eigendommen in de Verenigde Staten.

Een van Harvey's meest opvallende ondernemersprestaties is zijn deelname aan de oprichting van de Steve Harvey Global (SHG) in 2017. SHG is een mediabedrijf dat zich richt op het produceren van hoogwaardige inhoud voor een divers publiek. Het bedrijf produceert televisieprogramma's, digitale inhoud en films en heeft al meerdere succesvolle projecten afgeleverd.

Harvey heeft ook zijn vermogen gebruikt om anderen te helpen en heeft verschillende liefdadigheidsorganisaties gesteund. Hij heeft zich met name gericht op organisaties die zich inzetten voor kansarme jongeren en gemeenschappen.

Zijn vermogen wordt geschat op ongeveer $200 miljoen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.