The Ecom Agency Kennisbank

Samuel L. Jackson

Ondernemingen Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson is een Amerikaanse acteur en filmproducent. Hij is geboren op 21 december 1948 in Washington, D.C. en begon zijn carrière in de jaren '70. Jackson heeft in meer dan 150 films gespeeld en is bekend om zijn rollen in films als Pulp Fiction, Snakes on a Plane en de Marvel Cinematic Universe.

Naast zijn acteercarrière heeft Jackson ook verschillende ondernemingen en investeringen. Zo is hij mede-eigenaar van Tilted Windmill Productions, een productiebedrijf dat zich richt op televisie en film. Daarnaast heeft hij zijn eigen productiebedrijf genaamd UppiTV, dat zich richt op digitale content en streamingdiensten.

Jackson is ook betrokken bij verschillende goede doelen en maatschappelijke organisaties, waaronder One for the Boys, een organisatie die zich richt op het vergroten van het bewustzijn van prostaatkanker bij mannen. Hij is ook ambassadeur voor Unicef en heeft zich ingezet voor het bestrijden van malaria in Afrika.

Tot slot heeft Jackson ook geïnvesteerd in vastgoed, waaronder een penthouse in New York City en een herenhuis in Los Angeles.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.