The Ecom Agency kennisbank

Sam Walton

Wie is Sam Walton?

Sam Walton was een Amerikaanse zakenman en ondernemer die vooral bekend staat als de oprichter van de supermarktketen Walmart. Hij werd geboren op 29 maart 1918 in Kingfisher, Oklahoma en overleed op 5 april 1992.

De oprichter van Walmart

Walton begon zijn carrière als franchisenemer van de supermarktketen Ben Franklin Stores en opende later zijn eigen winkel genaamd Walton's Five and Dime. In 1962 opende hij de eerste Walmart-winkel in Rogers, Arkansas. Dankzij zijn innovatieve ideeën en ondernemersvaardigheden groeide Walmart snel uit tot een van 's werelds grootste retailers.

Sam Walton was bekend om zijn obsessie voor klantenservice, lage prijzen en het bieden van werkgelegenheid aan mensen uit de lokale gemeenschappen. Hij werd beschouwd als een pionier in de retailindustrie en ontving vele onderscheidingen voor zijn prestaties als ondernemer en filantroop.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.