The Ecom Agency kennisbank

Sam Bankman-fried

Wie is Sam Bankman-fried?

am Bankman-Fried is een Amerikaanse ondernemer en CEO van de cryptocurrency exchange FTX. Hij werd geboren op 8 november 1991 in California, Verenigde Staten.

Bankman-Fried studeerde natuurkunde aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en werkte daarna als quantitive trader bij Jane Street, een grote handelsfirma. In 2017, richtte hij samen met Gary Wang de quantitive trading firma Alameda Research op, die zich richt op cryptocurrency-handel.

In 2019 richtte Bankman-Fried FTX op, een cryptocurrency exchange die zich onderscheidt door zijn innovatieve en geavanceerde handelsplatformen en instrumenten. Het bedrijf heeft snel aan populariteit gewonnen onder handelaren en heeft partnerships gesloten met verschillende grote bedrijven en organisaties, waaronder de Miami Heat, een NBA-basketbalteam.

Het vermogen van Sam Bankman-fried

Het vermogen van Sam Bankman-fried wordt in 2022 geschat op ongeveer €25 miljard euro. Dit bedrag kan veranderd zijn in 2023 door diverse omstandigheden.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.