The Ecom Agency Kennisbank

Ruud Hendriks

Wie is Ruud Hendriks?

Ruud Hendriks is een Nederlandse ondernemer en investeerder, geboren op 11 september 1958 in Amsterdam. Hij is mede-oprichter van het mediabedrijf Endemol en heeft een lange carrière in de media- en technologie-industrie.

Hendriks begon zijn carrière als omroeper bij de radio en werkte later als programmamaker voor verschillende televisiezenders. In 1994 richtte hij samen met Joop van den Ende en John de Mol het productiebedrijf Endemol op, dat uitgroeide tot een van de grootste tv-productiebedrijven ter wereld. In 2000 verkocht hij zijn aandeel in Endemol en richtte hij zijn eigen investeringsmaatschappij, mediatechnologiebedrijf, Innoviet op.

Hendriks heeft ook diverse andere ondernemingen opgericht, waaronder Startupbootcamp, een accelerator voor startende bedrijven en diverse media- en techbedrijven. Hij staat bekend als een visionair en voorstander van innovatie en technologie en heeft zich de afgelopen jaren ook gericht op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.