The Ecom Agency Kennisbank

Rik van de Boog

Wie is Rik van de Boog?

Rik van de Boog is een Nederlandse ondernemer en voormalig bestuurder van verschillende voetbalclubs. Hij werd geboren op 5 januari 1958 in Amsterdam.

Algemeen directeur AFC Ajax

Van 2008 tot 2011 was Rik van de Boog de algemeen directeur van AFC Ajax, een van de meest succesvolle voetbalclubs in Nederland. Tijdens zijn periode bij Ajax was hij verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van de club, waaronder het managen van spelersaangelegenheden, het aantrekken van sponsors en het overzien van de financiële aspecten van de organisatie. Voordat hij bij Ajax kwam, had Rik van de Boog al ervaring in de sport- en entertainmentindustrie. Hij was onder meer betrokken bij het management van artiesten en bands, waaronder het begeleiden van nationale en internationale tours. Na zijn tijd bij Ajax is Rik van de Boog actief gebleven in de sportwereld en heeft hij verschillende adviserende en bestuurlijke functies bekleed. Hij heeft zijn expertise ingezet bij organisaties binnen en buiten de sportsector.

Rik van de Boog wordt gezien als een ervaren en deskundige professional in de sport- en entertainmentindustrie, met een focus op voetbal en clubmanagement. Hij heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en groei van belangrijke spelers in de Nederlandse sportwereld en blijft een bekende naam in de industrie.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.