The Ecom Agency kennisbank

Rico Verhoeven

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse kickbokser. Hij is wereldkampioen kickboksen in de zwaargewicht divisie van het GLORY Kickboxing. Verhoeven werd in 2013 GLORY-kampioen en is sindsdien ongeslagen in de GLORY ring. Hij heeft ook meerdere titelverdedigingen gewonnen. Verhoeven is een van de meest succesvolle Nederlandse vechtsport atleten. Rico Verhoeven is geboren op  10 april 1989.

Het verhaal van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven was altijd al een atleet. Als kind was hij al fanatiek bezig met fitness, hardlopen en kickboksen. Zijn liefde voor de sport werd met de jaren alleen maar groter. Hij begon eerst met kickboksen en sloot zich op jonge leeftijd aan bij een plaatselijke club. Daar leerde hij alle kneepjes van het vak. Inmiddels had hij al een aantal gevechten gewonnen en de professionele kickbokswereld had zijn talent ontdekt. Rico vond het geweldig om te vechten, maar hij wilde ook meer, hij wilde de beste kickbokser ter wereld worden. Voor dit doel begon hij al zijn energie te steken in het trainen en nam hij deel aan tal van toernooien. Het harde werken betaalde zich uit en Rico werd uiteindelijk de K-1 Wereldkampioen. Hij had de top bereikt en was nu een bekende bokser. Hij geniet nu van zijn status als wereldkampioen en geeft zijn fans elke dag een show. Zijn droom om de beste kickbokser ter wereld te worden is uitgekomen en hij is trots op wat hij heeft bereikt.

De onderneming van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven heeft diverse ondernemingen waaronder een eigen kledinglijn, een parfumlijn en een eigen fitnessapp. 

Het vermogen van Rico Verhoeven

Het vermogen van Rico Verhoeven wordt in 2023 geschat op ongeveer €8 miljoen euro. Rico Verhoeven heeft het grootste gedeelte van zijn vermogen verdiend met Glory-wedstrijden.

Met zijn eigen bedrijf verdient Rico Verhoeven ook nog een aardig zakcentje bij. Hij verkoopt hier truien, bokshandschoenen en andere items die op zijn eigen website ricoverhoeven.com . 

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.