The Ecom Agency Kennisbank

Rens Kroes

Wie is Rens Kroes?

Rens Kroes is een Nederlandse ondernemer, voedingsdeskundige en auteur van diverse kookboeken. Ze werd geboren in Friesland in 1987. Kroes groeide op in een gezin waar gezond eten en een bewuste levensstijl centraal stonden.

Na haar studie aan de Hogeschool van Amsterdam startte Kroes haar eigen bedrijf als voedingsdeskundige en lifestyle coach. Ze ontwikkelde recepten voor gezonde en natuurlijke voeding en deelde deze op haar blog en via sociale media. Dit trok al snel veel volgers en leidde tot de publicatie van haar eerste kookboek, "Powerfood", in 2014. Inmiddels heeft ze meerdere kookboeken op haar naam staan en is ze uitgegroeid tot een bekende naam in de Nederlandse health- en foodscene.

Kroes is niet alleen bekend als auteur en voedingsdeskundige, maar ook als ondernemer. Ze heeft haar eigen lijn met biologische en gezonde producten, waaronder granola, thee en crackers, die in verschillende winkels verkrijgbaar zijn. Daarnaast organiseert ze workshops, lezingen en evenementen rondom gezonde voeding en een bewuste levensstijl. Kroes wordt gezien als een inspirerende ondernemer die met haar passie voor gezonde voeding en lifestyle een succesvolle business heeft opgebouwd.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.