The Ecom Agency kennisbank

René Moos

Wie is René Moos?

René Moos is geboren in 1963 en is de medeoprichter en de CEO van Sportschool keten Basic-Fit. 

Het verhaal van René Moos

René Moos was in de jaren ’80 één van de Nederlandse tennistalenten. Hij besloot te stoppen met school toen hij 16 jaar was, zodat hij zich volledig kon toeleggen op zijn carrière als tennisser. Op zijn achttiende vertrok hij naar de Verenigde Staten om daar verder aan zijn carrière te bouwen. 

Toen René Moos 21 jaar oud besloot hij te stoppen omdat hij het financieel niet meer kon doen. Hij werd tennisleraar en richtte op dat moment ook zijn eigen tennisschool op, deze bouwde hij uit tot een immens complex met 24 tennisbanen en allerhande fitnessfaciliteiten. Hierna volgden ook enkele sportscholen. In 2004 besloot René Moos zijn sportscholen te laten fuseren met die van Eric Wilborts, welke hij nog kende uit de tenniswereld

De CEO van Basic-Fit

René Moos is vanaf 2013 CEO van de sportschoolketen Basic-Fit

Vermogen van René Moos

Het vermogen van René Moos werd in 2020 geschat op zo'n: €220 miljoen


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.