The Ecom Agency Kennisbank

Ray Dalio

Wie is Ray Dalio?

Ray Dalio is een Amerikaanse investeerder, ondernemer en filantroop. Hij werd geboren op 8 augustus 1949 in New York City.

Dalio richtte in 1975 Bridgewater Associates op, een van 's werelds grootste hedgefondsen. Onder zijn leiding groeide Bridgewater uit tot een zeer succesvol bedrijf met een sterke reputatie voor risicobeheersing en innovatie in de financiële sector. Hij werd ook bekend om zijn "Principles", een reeks van meer dan 200 principes die hij ontwikkelde om het succes van Bridgewater te bevorderen.

Dalio is ook een fervent filantroop en heeft veel van zijn vermogen gedoneerd aan goede doelen, waaronder onderwijs en gezondheidszorg. Hij heeft verschillende initiatieven gestart om het onderwijs te verbeteren en heeft ook bijgedragen aan de ontwikkeling van de Dalio Foundation, die zich richt op het ondersteunen van mensen in nood.

Zijn vermogen wordt geschat op ongeveer $20 miljard, waarmee hij een van de rijkste mensen ter wereld is. Hij wordt vaak geprezen als een visionair en een van de meest invloedrijke mensen in de financiële wereld.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.