The Ecom Agency Kennisbank

Peter Bijvelds

Wie is Peter Bijvelds

Peter Bijvelds (22 mei 1978) is een oud Nederlands rallycoureur. Doordat zijn vader, Piet Bijvelds, ook rallycoureur was reed Peter al op jonge leeftijd al rondjes in rallyauto's. In Peter in zijn rallycariëre vele prijzen in ontvangst mogen nemen. In 2009 stopte hij met racen en ruilde het in voor een zakelijke cariëre.

Peter richte in 2012 het elektrische busbedrijf Ebusco op. Waarmee hij 10 jaar later mee naar de beurs ging. Zijn bouwer van elektrische bussen haalde met een beursgang 300 miljoen euro op en werd gewaardeerd op 1,3 miljard. Sinds 22 oktober 2021 is Ebusco genoteerd aan de Euronext in Amsterdam grootaandeelhouder is oprichter Bijvelds, na de beursintroductie in oktober 2021 hield hij 35,4% van de aandelen.

Wat is het vermogen van Peter Bijvelds?

Peter Bijvelds staat op plaats 95 van de Quote 500 met een vermogen van 480 miljoen euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.