The Ecom Agency Kennisbank

Oprah Winfrey

Wie is Oprah Winfrey?

Oprah Winfrey is een Amerikaanse media-uitvoerder, actrice, televisiepresentator, producer en filantroop. Ze werd geboren in 1954 in Mississippi en begon haar carrière als nieuwslezeres voordat ze haar eigen talkshow "The Oprah Winfrey Show" lanceerde, die meer dan 25 jaar lang werd uitgezonden en internationaal succesvol was. Oprah Winfrey heeft ook in verschillende films en tv-shows gespeeld en heeft vele prijzen en onderscheidingen ontvangen voor haar werk in de media en filantropie, waaronder de Presidential Medal of Freedom en de Jean Hersholt Humanitarian Award. Ze staat bekend om haar filantropische werk en heeft talloze liefdadigheidsinstellingen en stichtingen opgericht om verschillende goede doelen te ondersteunen, waaronder onderwijs, gezondheid en welzijn, en armoedebestrijding.

Vermogen Oprah Winfrey?

Het vermogen van Oprah Winfrey wordt geschat op ongeveer 2,7 miljard dollar (ongeveer 2,3 miljard euro), waarmee ze een van de rijkste vrouwen ter wereld is. Een groot deel van haar fortuin is te danken aan haar media-imperium en de succesvolle lancering van haar eigen televisienetwerk, OWN (Oprah Winfrey Network).

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.