The Ecom Agency kennisbank

Noah Glass

Wie is Noah Glass?

Noah Glass was een Amerikaanse ondernemer die een belangrijke rol speelde in de oprichting van Twitter. Hij was een van de medeoprichters van Odeo, het bedrijf dat uiteindelijk Twitter zou worden.Noah werd geboren op 1967 in Los Angeles, Californië.

Het oprichten van Twitter

Na zijn studie aan de Universiteit van Californië, Berkeley begon Noah te werken in de tech-industrie en richtte hij verschillende startups op.

In 2005 sloeg Noah de handen ineen met een aantal andere ondernemers om Odeo op te richten, een podcasting-platform. Het was tijdens een brainstormsessie over de toekomst van Odeo dat het idee voor Twitter ontstond. Noah was een van de belangrijkste bedenkers van het concept en hielp bij het ontwikkelen van de eerste versie van het platform.

Het vermogen van Noah Glass

Het vermogen van Noah Glass wordt in 2023 geschat op ongeveer €8 miljoen euro.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.