The Ecom Agency Kennisbank

Milton Hershey

Wie is Milton Hershey?

Milton Hershey (1857-1945) was een Amerikaanse ondernemer en filantroop, vooral bekend als de oprichter van The Hershey Chocolate Company en de stad Hershey in Pennsylvania. Hij begon zijn carrière als leerjongen in de drukkerij, maar na een aantal mislukte zakelijke ondernemingen, besloot hij zich te concentreren op chocolade.

In 1894 richtte Hershey de Lancaster Caramel Company op, die al snel uitgroeide tot een succesvol bedrijf. Met de opbrengst van dit bedrijf richtte hij in 1903 The Hershey Chocolate Company op, dat al snel uitgroeide tot de grootste chocoladefabrikant van Amerika. Hershey introduceerde verschillende innovaties in de chocolade-industrie, waaronder het gebruik van melk in chocolade, en ontwikkelde een geautomatiseerde productiemethode die de productiekosten drastisch verminderde.

Hershey was niet alleen geïnteresseerd in het bouwen van een succesvol bedrijf, maar ook in het verbeteren van het leven van zijn werknemers en de gemeenschap waarin ze woonden. Hij bouwde een modelstad, Hershey, Pennsylvania, waar zijn werknemers konden wonen, werken en spelen. Hij richtte ook de Milton Hershey School op, een kostschool voor kansarme kinderen, die nog steeds bestaat en door zijn stichting wordt gefinancierd. Hershey wordt herinnerd als een visionair ondernemer en filantroop die niet alleen een succesvol bedrijf opbouwde, maar ook een blijvende impact had op zijn gemeenschap.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.