The Ecom Agency Kennisbank

Michael Bloomberg

Wie is Michael Bloomberg?

Michael Bloomberg is een Amerikaanse zakenman, filantroop en voormalig burgemeester van New York City. Hij werd geboren op 14 februari 1942 in Boston, Massachusetts.

Bloomberg is vooral bekend als de oprichter en eigenaar van Bloomberg LP, een financieel informatie- en mediabedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in de levering van realtime financiële gegevens en nieuws, en is een van de grootste aanbieders van financiële informatie ter wereld.

In 2001 werd Bloomberg verkozen tot burgemeester van New York City, een functie die hij drie termijnen lang vervulde tot 2013. Als burgemeester zette hij zich in voor diverse maatschappelijke kwesties, waaronder volksgezondheid, onderwijs en klimaatverandering.

Na zijn periode als burgemeester heeft Bloomberg zich toegelegd op filantropisch werk en politiek activisme. Zo heeft hij zich ingezet voor diverse maatschappelijke doelen, waaronder de bestrijding van klimaatverandering en het bevorderen van wapenbeheersing.

Bloomberg wordt beschouwd als een van de rijkste mensen ter wereld, met een geschat vermogen van meer dan 60 miljard dollar.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.