The Ecom Agency Kennisbank

Martha Stewart

Ondernemingen Martha Stewart

Martha Stewart is een Amerikaanse zakenvrouw, auteur en televisiepersoonlijkheid die vooral bekend staat om haar expertise op het gebied van huisdecoratie, koken en tuinieren. Ze werd geboren op 3 augustus 1941 in New Jersey.

Stewart begon haar carrière in de jaren '70 als cateraar en ontwikkelde al snel een reputatie als expert op het gebied van etentjes en gastvrijheid. In 1982 publiceerde ze haar eerste boek, "Entertaining", dat een bestseller werd en haar naam bekend maakte bij het grote publiek.

In de jaren '90 breidde Stewart haar imperium uit met verschillende lifestyle-gerelateerde ondernemingen, waaronder een tijdschrift, een tv-show en een lijn met huishoudelijke producten en meubels. In 1997 werd haar bedrijf, Martha Stewart Living Omnimedia, Inc., opgericht en ging het publiek op de beurs. Het bedrijf werd een enorm succes en omvatte op een gegeven moment meer dan tien tijdschriften, televisieshows, boeken en productlijnen.

In 2002 kwam Stewart in opspraak vanwege handel met voorkennis en werd ze veroordeeld tot vijf maanden gevangenisstraf. Na haar vrijlating in 2005 hernam ze haar zakelijke activiteiten en in 2015 werd haar bedrijf verkocht aan Sequential Brands Group voor meer dan 350 miljoen dollar.

Naast haar zakelijke activiteiten heeft Stewart ook geïnvesteerd in onroerend goed en bezit ze verschillende huizen en landgoederen, waaronder een landgoed in Bedford, New York, dat in 2020 te koop stond voor meer dan 16 miljoen dollar.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.