The Ecom Agency Kennisbank

Marlies Dekkers

Wie is Marlies Dekkers?

Marlies Dekkers is een Nederlandse modeontwerpster en ondernemer die bekend staat om haar revolutionaire lingerieontwerpen en haar succesvolle merk. Ze werd geboren op 29 november 1965 in Oosterhout, Nederland. Dekkers begon haar carrière in de mode-industrie in de jaren 90 en brak al snel door met haar baanbrekende ontwerpen, die bekend stonden om hun combinatie van sensualiteit en comfort.

Marlies Dekkers lingerie

In 1993 richtte Marlies Dekkers haar eigen lingeriebedrijf op en introduceerde haar eerste collectie, genaamd "Undressed." Haar ontwerpen werden al snel populair en trokken de aandacht van zowel nationale als internationale klanten. Ze heeft sindsdien verschillende succesvolle collecties gelanceerd en haar merk uitgebreid naar andere landen.

Marlies Dekkers staat bekend om haar innovatieve benadering van lingerie. Ze combineert vaak elementen van mode en design met traditionele lingerie, waardoor haar ontwerpen een unieke en eigentijdse uitstraling krijgen. Haar stijl is herkenbaar aan strakke lijnen, geometrische vormen en speelse details.

Naast haar werk

Naast ontwerpster is Marlies Dekkers ook een succesvolle zakenvrouw. Ze heeft verschillende onderscheidingen en prijzen ontvangen voor haar bijdrage aan de mode-industrie en haar ondernemerschap. Haar merk heeft wereldwijd erkenning gekregen en wordt verkocht in gerenommeerde warenhuizen en boetieks.

Marlies Dekkers heeft een blijvende impact gehad op de lingerie-industrie met haar vernieuwende ontwerpen en haar vermogen om vrouwen te inspireren en zelfverzekerdheid te geven. Haar merk blijft groeien en evolueren, en ze blijft een invloedrijke figuur in de mode-wereld.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.