The Ecom Agency kennisbank

Mark Zuckerberg

Wie is Mark Zuckerberg?

Mark Zuckerberg is een Amerikaanse computerprogrammeur en ondernemer die vooral bekend staat als mede-oprichter en CEO van Facebook, een van de grootste sociale-mediaplatforms ter wereld.

Het verhaal van Facebook

Zuckerberg werd geboren op 14 mei 1984 in New York en toonde al op jonge leeftijd interesse in computers en programmeren. In 2004, terwijl hij studeerde aan Harvard University, richtte hij Facebook op samen met medestudenten Eduardo Saverin, Andrew McCollum, Dustin Moskovitz en Chris Hughes.

Facebook begon als een platform voor Harvard-studenten om online met elkaar te communiceren, maar groeide al snel uit tot een wereldwijd sociaal netwerk met miljarden gebruikers. Zuckerberg heeft het bedrijf geleid door verschillende controverses, waaronder beschuldigingen van privacyschending en manipulatie van de verkiezingen.

Het vermogen van Mark Zuckerberg

Het vermogen van Mark Zuckerberg wordt in 2023 geschat op ongeveer €58,4 miljard euro.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.