The Ecom Agency Kennisbank

Lori Greiner

Wie is Lori Greiner?

Lori Greiner is een Amerikaanse ondernemer, uitvinder en tv-persoonlijkheid, geboren op 9 december 1969 in Chicago, Illinois. Ze is vooral bekend vanwege haar deelname aan de tv-show Shark Tank, waarin ze ondernemers helpt bij het opstarten en uitbreiden van hun bedrijven.

Met haar uitgebreide ervaring als ondernemer en uitvinder is Lori Greiner een belangrijke figuur in de Amerikaanse zakenwereld en een inspiratiebron voor aspirant-ondernemers over de hele wereld.

Greiner haar zee aan uitvindingen en bedrijven

Greiner heeft meer dan 600 uitvindingen op haar naam staan en heeft talloze patenten verworven voor producten die ze heeft ontworpen en ontwikkeld. Haar uitvindingen omvatten onder meer sieradenopslag, keukengerei en elektronische apparaten.

Ze heeft verschillende succesvolle bedrijven opgericht, waaronder Lori Greiner Brands, dat zich richt op de ontwikkeling en distributie van innovatieve producten, en For Your Ease Only, een bedrijf dat zich richt op de verkoop van producten via tv-infomercials.

Charity 

Naast haar zakelijke activiteiten is Greiner ook actief betrokken bij verschillende goede doelen, waaronder het Lurie Children's Hospital in Chicago en het Alzheimer's Association.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.