The Ecom Agency Kennisbank

LeBron James

LeBron James is een Amerikaanse professionele basketballer die beschouwd wordt als een van de beste basketballers aller tijden. Naast zijn sportprestaties heeft hij ook succesvolle ondernemingen en investeringen op zijn naam staan.

Een van zijn bekendste ondernemingen is SpringHill Company, opgericht in 2020, dat een mediaconglomeraat is met als doel het vertellen van verhalen die de cultuur bevorderen en impact hebben op de wereld. Het bedrijf produceert televisieprogramma's, films, digitale media en meer. Daarnaast heeft hij ook een belang in de Liverpool Football Club.

James heeft ook geïnvesteerd in verschillende bedrijven, waaronder Blaze Pizza, een fastfoodketen die in korte tijd enorm populair werd. Hij heeft ook geïnvesteerd in de technologie startup Rimeto en de medische startup Hims.

Wat betreft mindset staat James bekend om zijn harde werk en toewijding aan zijn ambities, zowel binnen als buiten de sport. Hij heeft zich ook ingezet voor sociale rechtvaardigheid en heeft verschillende liefdadigheidsinstellingen opgericht om kansarme kinderen te helpen.

Reactie plaatsen