Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Larry Fink

Wie is Larry Fink?

Larry Fink is een Amerikaanse zakenman en investeerder. Hij is geboren op 2 november 1952 in Los Angeles, Californië, Verenigde Staten. Larry Fink is vooral bekend als de oprichter en CEO van BlackRock, 's werelds grootste vermogensbeheerder.

Studie politieke wetenschappen

Larry Fink heeft gestudeerd aan de University of California in Los Angeles, waar hij afstudeerde in de richting van politieke wetenschappen. Na zijn studie begon hij zijn carrière in de financiële sector en werkte hij voor verschillende bedrijven, waaronder First Boston Corporation en The Blackstone Group.

Blackrock

In 1988 richtte Larry Fink samen met enkele partners BlackRock op, dat is uitgegroeid tot een van 's werelds grootste vermogensbeheerders met meer dan $ 7 biljoen aan beheerd vermogen. BlackRock is gespecialiseerd in het beheer van vermogens van pensioenfondsen, overheidsinstellingen, stichtingen, enzovoort.

Werkervaring en aanzien

Naast zijn rol bij BlackRock heeft Larry Fink verschillende andere leiderschapsposities bekleed. Hij heeft gediend als lid van de raad van bestuur van verschillende gerenommeerde organisaties, waaronder The Museum of Modern Art (MoMA), de Federal Reserve Bank of New York en Robin Hood, een liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor het bestrijden van armoede in New York City.

Larry Fink wordt erkend als een invloedrijke stem in de wereldwijde financiële gemeenschap. Zijn inzichten en opinies worden vaak gezocht en geciteerd in belangrijke economische en zakelijke publicaties. Hij heeft ook actief deelgenomen aan wereldwijde economische fora en conferenties, waar hij zijn perspectief heeft gedeeld over onderwerpen als kapitaalmarkten, duurzaamheid en investeringsstrategieën.

Onderscheidingen

Bovendien heeft Larry Fink in zijn carrière verschillende erkenningen en onderscheidingen ontvangen voor zijn bijdragen aan de financiële sector. Hij is onder andere benoemd tot een van de meest invloedrijke mensen in de wereld van het zakendoen en is gerangschikt in de Forbes-lijst van miljardairs.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.