Larry Fink

Wie is Larry Fink?

Larry Fink is een Amerikaanse zakenman en investeerder. Hij is geboren op 2 november 1952 in Los Angeles, Californië, Verenigde Staten. Larry Fink is vooral bekend als de oprichter en CEO van BlackRock, 's werelds grootste vermogensbeheerder.

Larry Fink heeft gestudeerd aan de University of California in Los Angeles, waar hij afstudeerde in de richting van politieke wetenschappen. Na zijn studie begon hij zijn carrière in de financiële sector en werkte hij voor verschillende bedrijven, waaronder First Boston Corporation en The Blackstone Group.

In 1988 richtte Larry Fink samen met enkele partners BlackRock op, dat is uitgegroeid tot een van 's werelds grootste vermogensbeheerders met meer dan $ 7 biljoen aan beheerd vermogen. BlackRock is gespecialiseerd in het beheer van vermogens van pensioenfondsen, overheidsinstellingen, stichtingen, enzovoort.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.