The Ecom Agency Kennisbank

Kanye West

Wie is Kanye West?

Kanye West is een beroemde rapper, producer en ondernemer die vooral bekend staat om zijn muzikale carrière en mode-imperium. Hij is geboren op 8 juni 1977 in Atlanta, Georgia en groeide op in Chicago. Kanye begon zijn carrière als producer voor Jay-Z en werkte later samen met artiesten als Alicia Keys, Ludacris en Janet Jackson.

Ondernemingen en investeringen Kanye West

Naast zijn muziekcarrière heeft Kanye West ook verschillende ondernemingen opgezet en geïnvesteerd in verschillende bedrijven. Zo heeft hij in 2009 zijn eigen kledinglijn 'Pastelle' gelanceerd, maar deze is nooit echt van de grond gekomen. In 2015 richtte hij het merk Yeezy op, dat vooral bekend staat om zijn high-end sneakers en kledinglijn in samenwerking met Adidas. Het merk is inmiddels miljarden waard en heeft Kanye een groot deel van zijn vermogen opgeleverd.

Naast Yeezy heeft Kanye ook geïnvesteerd in verschillende techbedrijven, waaronder de muziekstreamingdienst Tidal. Hij heeft ook aangekondigd dat hij van plan is om een eigen streamingdienst op te zetten genaamd Yeezy Sound.

Kanye staat ook bekend om zijn eigenzinnige en soms controversiële uitspraken en gedragingen. Hij heeft vaak kritiek gekregen vanwege zijn publieke uitbarstingen en politieke standpunten. Echter, zijn ondernemerschap en muzikale talent hebben hem enorm succesvol gemaakt en een vermogen van naar schatting 6,6 miljard dollar opgeleverd.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.