The Ecom Agency kennisbank

Joop van de Ende

Wie is Joop van den Ende?

Joop van den Ende is een Nederlandse mediamagnaat en theaterproducent. Hij werd geboren op 23 februari 1942 in Amsterdam.

De loopbaan van Joop van den Ende

Van den Ende begon zijn carrière als omroeper bij de radio en als presentator bij de televisie. In de jaren 70 begon hij met het produceren van theaterproducties, en hij richtte in 1979 zijn eigen theaterproductiebedrijf op: Joop van den Ende Theaterproducties.

Van den Ende heeft veel succesvolle musicals en theaterproducties geproduceerd, zowel in Nederland als internationaal. Enkele van zijn bekendste producties zijn 'The Phantom of the Opera', 'Les Misérables', 'Mamma Mia!' en 'Soldaat van Oranje'. In 2000 richtte hij Endemol op, een bedrijf dat televisieprogramma's produceert en bekend is van programma's als 'Big Brother' en 'Deal or No Deal'.

Het vermogen van Joop van den Ende

Het vermogen van Joop van den Ende wordt in 2023 geschat op ongeveer €1,2 miljard euro.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.