The Ecom Agency Kennisbank

John Wanamaker

Wie is John Wanamaker?

John Wanamaker was een Amerikaanse ondernemer, politicus en filantroop. Hij werd geboren op 11 juli 1838 in Philadelphia, Pennsylvania, en stierf op 18 december 1922. Wanamaker is vooral bekend als de oprichter van de warenhuisketen Wanamaker's, die in de late 19e en vroege 20e eeuw een belangrijke rol speelde in de detailhandel in de Verenigde Staten.

Wanamaker werd ook actief in de politiek en was postmeester-generaal onder president Benjamin Harrison. Hij was een belangrijke voorvechter van de christelijke hervormingsbeweging en financierde tal van religieuze en educatieve instellingen. Wanamaker stond bekend om zijn liefdadigheidswerk en gaf grote bedragen aan goede doelen, waaronder de bouw van het John Wanamaker Auditorium in het Carnegie Hall-complex in New York City.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.