The Ecom Agency kennisbank

John Legere

Wie is John Legere?

John Legere is een Amerikaanse zakenman en voormalig CEO van telecombedrijf T-Mobile US.

De CEO van T-Mobile US

Legere werd geboren in Massachusetts in 1958 en studeerde af aan de University of Massachusetts Amherst met een Bachelor of Science in bedrijfskunde. Hij begon zijn carrière bij telecombedrijf AT&T en werkte later bij andere bedrijven in de telecomsector, waaronder Global Crossing en Dell.

In 2012 trad Legere toe tot T-Mobile US als CEO. Onder zijn leiding heeft het bedrijf zich gericht op het ontwikkelen van innovatieve mobiele communicatie-oplossingen en het uitbreiden van zijn klantenbestand. Hij staat bekend om zijn onconventionele stijl en vooruitstrevende aanpak, waarbij hij zich richt op het verbeteren van de klantenservice en het creëren van een sterk merk.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.