The Ecom Agency kennisbank

Jim Walton

Wie is Jim Walton?

Jim Walton is een Amerikaanse zakenman en miljardair. Hij is de jongste zoon van de oprichter van Walmart, Sam Walton. Jim Walton is geboren op 7 juni 1948 in Newport, Arkansas, Verenigde Staten. Hij heeft gestudeerd aan de University of Arkansas, waar hij afstudeerde in de richting van bedrijfskunde.

Jim Walton heeft zijn fortuin vergaard als erfgenaam van de Walmart-familie en heeft momenteel een geschat vermogen van ongeveer $ 70 miljard, waarmee hij een van de rijkste mensen ter wereld is. Hij heeft verschillende hoge functies bekleed bij Walmart, waaronder lid van de raad van bestuur en CEO van Walmart International. Hij is ook eigenaar van meerdere bedrijven, waaronder Arvest Bank en Community Publishers, Inc.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.