The Ecom Agency Kennisbank

Jessica Simpson

Wie is Jessica Simpson?

Jessica Simpson is een Amerikaanse zangeres, actrice en ondernemer. Naast haar carrière in de entertainmentindustrie heeft ze ook een aantal succesvolle ondernemingen en investeringen opgebouwd.

Ondernemingen en investeringen Jessica Simpson

Een van haar meest succesvolle ondernemingen is de Jessica Simpson Collection, een modebedrijf dat zich richt op kleding, schoenen en accessoires. Het bedrijf werd in 2006 opgericht en heeft inmiddels een omzet van meer dan 1 miljard dollar gegenereerd. Daarnaast heeft ze ook geïnvesteerd in andere bedrijven, waaronder BeautyMint en The Honest Company.

Simpson heeft ook geprobeerd om haar carrière uit te breiden naar andere gebieden, waaronder reality-tv en boeken. Ze heeft een aantal realityshows gepresenteerd, waaronder "Newlyweds: Nick and Jessica" en "The Price of Beauty". Daarnaast heeft ze ook een aantal boeken geschreven, waaronder haar autobiografie "Open Book".

In termen van investeringen heeft Simpson ook geïnvesteerd in onroerend goed, waaronder een landhuis in Californië en een aantal andere eigendommen. Ze heeft ook geïnvesteerd in aandelen en andere financiële instrumenten.

Simpson's succes als ondernemer en investeerder kan grotendeels worden toegeschreven aan haar harde werk en vastberadenheid. Ze heeft ook haar merk gebruikt om zichzelf te promoten en haar carrière uit te breiden naar andere gebieden.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.