The Ecom Agency Kennisbank

Jessica Chastain

Ondernemingen Jessica Chastain

Jessica Chastain is een Amerikaanse actrice die bekend staat om haar veelzijdige rollen en haar inzet voor sociale rechtvaardigheid. Ze is geboren op 24 maart 1977 in Californië en begon haar acteercarrière in 2004. Sindsdien heeft ze in talloze films en tv-series gespeeld en heeft ze verschillende prijzen gewonnen, waaronder een Golden Globe en een Screen Actors Guild Award.

Naast haar acteercarrière is Chastain ook betrokken bij verschillende ondernemingen en investeringen. Ze is mede-oprichter van het productiebedrijf Freckle Films, dat zich richt op het produceren van films met vrouwelijke hoofdrollen en een diverse cast en crew. Het bedrijf heeft verschillende films geproduceerd, waaronder "Molly's Game" (2017), waarin Chastain zelf ook de hoofdrol speelde.

Chastain is ook betrokken bij verschillende goede doelen en zet zich in voor sociale rechtvaardigheid en gendergelijkheid. Ze is ambassadeur voor Planned Parenthood, een organisatie die zich inzet voor reproductieve gezondheid en rechten van vrouwen, en ze steunt ook de Time's Up-beweging, die opkomt voor slachtoffers van seksueel misbruik en intimidatie op de werkplek.

Daarnaast heeft Chastain ook geïnvesteerd in onroerend goed en vastgoedprojecten. Ze heeft verschillende huizen en eigendommen gekocht en verkocht, waaronder een luxeappartement in New York City dat ze in 2015 verkocht voor meer dan $ 5 miljoen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.