The Ecom Agency Kennisbank

Jeroen van den Berg

Wie is Jeroen van den Berg?

Jeroen van den Berg is een Nederlandse ondernemer en de oprichter van Hippo, een softwarebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van contentmanagementsystemen (CMS). Het bedrijf werd opgericht in 1999 en is gevestigd in Amsterdam.

Van den Berg heeft jarenlange ervaring in de software-industrie en heeft Hippo opgericht met als doel een innovatief en gebruiksvriendelijk CMS te ontwikkelen dat aansluit op de behoeften van moderne organisaties. Het CMS van Hippo is gebaseerd op open source-technologie en biedt verschillende functies voor contentbeheer, personalisatie en marketingautomatisering.

Onder leiding van Van den Berg groeide Hippo uit tot een succesvol softwarebedrijf met klanten over de hele wereld. In 2016 werd het bedrijf overgenomen door het Amerikaanse softwarebedrijf BloomReach, waarna Van den Berg het bedrijf verliet om zich te richten op andere projecten. Van den Berg wordt gezien als een succesvolle ondernemer in de Nederlandse software-industrie en een pionier op het gebied van open source-technologie.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.