The Ecom Agency Kennisbank

Jennifer Aniston

Wie is Jennifer Aniston?

Jennifer Aniston is een Amerikaanse actrice, producente en zakenvrouw. Ze werd geboren op 11 februari 1969 in Californië. Aniston is vooral bekend geworden door haar rol als Rachel Green in de populaire televisieserie Friends, waarvoor ze meerdere prijzen heeft gewonnen. Na het einde van de serie heeft ze zich gericht op haar filmcarrière en heeft ze in diverse films gespeeld.

Ondernemingen en investeringen

Naast haar acteerwerk heeft Aniston ook diverse ondernemingen en investeringen op haar naam staan. Zo is ze mede-eigenaar van het productiebedrijf Echo Films, dat ze samen met producent Kristin Hahn heeft opgericht. Het bedrijf heeft meerdere films en televisieseries geproduceerd, waaronder Dumplin', The Morning Show en First Ladies.

Daarnaast is Aniston ook mede-eigenaar van het haarcosmeticamerk Living Proof, dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve haarproducten. Het bedrijf werd in 2012 opgericht en werd in 2016 overgenomen door Unilever.

Aniston heeft ook geïnvesteerd in onroerend goed. Zo heeft ze meerdere huizen in Los Angeles en New York, waaronder een huis in Beverly Hills dat ze in 2011 kocht voor $20 miljoen en in 2019 weer verkocht voor $38 miljoen.

Aniston staat bekend om haar nuchtere en professionele mindset. Ze heeft in interviews aangegeven dat ze hard werkt om haar carrière en ondernemingen op te bouwen en dat ze zich daarbij niet laat afleiden door geruchten of speculaties in de media.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.