The Ecom Agency kennisbank

Jen-Hsun Huang

Wie is Jen-Hsun Huang?

Jen-Hsun Huang is een Taiwanese-Amerikaanse zakenman en medeoprichter en CEO van Nvidia, een toonaangevend bedrijf in de grafische chipindustrie. Hij werd geboren op 17 februari 1963 in Tainan, Taiwan.

Huang verhuisde op jonge leeftijd naar de Verenigde Staten en studeerde af aan de Oregon State University met een Bachelor of Science in electrical engineering. Na zijn afstuderen werkte hij bij verschillende technologiebedrijven voordat hij in 1993 Nvidia oprichtte samen met Chris Malachowsky en Curtis Priem.

De CEO en mede-oprichter van NVIDIA

Onder Huangs leiding is Nvidia uitgegroeid tot een van de meest succesvolle en innovatieve bedrijven in de halfgeleiderindustrie. Het bedrijf staat bekend om zijn geavanceerde grafische verwerkingseenheden (GPU's) en is een belangrijke speler geworden in de opkomende kunstmatige intelligentie- en autonome voertuigindustrieën.

Huang staat bekend om zijn technische expertise en zijn passie voor innovatie. Hij heeft verschillende prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn werk, waaronder de Dr. Morris Chang Exemplary Leadership Award en de IEEE Founder's Medal.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.