The Ecom Agency Kennisbank

James Altucher

Wie is James Altucher?

James Altucher is een Amerikaanse ondernemer, investeerder en schrijver. Hij heeft meer dan 20 bedrijven opgericht en is momenteel de oprichter en voorzitter van Choose Yourself Financial, een financiële nieuwsbrief en abonnementsservice. Altucher is ook de auteur van verschillende boeken, waaronder "Choose Yourself!", waarin hij zijn filosofie van persoonlijke verantwoordelijkheid en zelfverbetering beschrijft.

Voordat hij ondernemer werd, werkte Altucher in de software-industrie en richtte hij verschillende succesvolle bedrijven op, waaronder Reset Inc. en Stockpickr. Hij is ook een actieve investeerder en heeft geïnvesteerd in verschillende start-ups, waaronder Buddy Media, dat later werd verkocht aan Salesforce.

Altucher is ook een veelgevraagd spreker en gast op podcasts en tv-programma's over onderwerpen zoals ondernemerschap, financiën en persoonlijke ontwikkeling. Hij schrijft regelmatig op zijn blog en heeft een podcast genaamd "The James Altucher Show", waar hij verschillende gasten uitnodigt om te praten over hun successen en mislukkingen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.