The Ecom Agency Kennisbank

Henry Flagler

Wie is Henry Flagler?

Henry Flagler was een Amerikaanse industrieel en ondernemer in de late 19e en vroege 20e eeuw. Hij werd geboren in New York in 1830 en begon zijn carrière als een verkoper in een winkel. Later werd hij partner bij Standard Oil, dat opgericht was door zijn vriend en zakenpartner, John D. Rockefeller.

Flagler besefte dat de economie van Florida veel potentie had en hij investeerde zwaar in onroerend goed en hotels in de staat, wat de start betekende van het toerisme in Florida. Flagler was ook een belangrijke investeerder in de spoorwegen en hij bouwde de Florida East Coast Railway uit, waardoor het mogelijk werd om goederen en mensen snel te vervoeren naar en vanuit Florida.

Flagler was een van de rijkste mensen in de Verenigde Staten tijdens zijn leven en hij was een belangrijke filantroop. Hij stierf in 1913 op 83-jarige leeftijd.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.