The Ecom Agency Kennisbank

Gerard Sanderink

Wie is Gerard Sanderink?

Gerard Sanderink is een Nederlandse ondernemer en voormalig directeur van verschillende technologiebedrijven. Hij werd geboren op 27 januari 1948 en speelde een belangrijke rol in de Nederlandse IT-industrie.

Sanderink begon zijn carrière als ingenieur en richtte in 1970 het bedrijf Oranjewoud op, dat zich bezighield met bouwmanagement en technische dienstverlening. Hij bouwde het bedrijf uit tot een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland. Later breidde hij zijn zakelijke activiteiten uit naar de IT-sector.

In 1987 richtte Sanderink Centric op, een IT-bedrijf dat zich richt op softwareontwikkeling en IT-dienstverlening. Onder zijn leiderschap groeide Centric uit tot een internationaal opererend bedrijf met vestigingen in verschillende landen. Sanderink stond bekend om zijn innovatieve aanpak en zijn vermogen om technologieën te implementeren in uiteenlopende sectoren.

Naast zijn werk bij Centric was Sanderink betrokken bij andere technologiebedrijven, waaronder Strukton, een bouwonderneming, en Antea Group, een ingenieurs- en adviesbureau. Hij speelde een actieve rol in de ontwikkeling en groei van deze bedrijven.

In de latere jaren van zijn carrière kwam Sanderink echter in het nieuws vanwege zakelijke en juridische geschillen. Hij was betrokken bij rechtszaken en controverses met voormalige zakenpartners en medewerkers. Deze geschillen kregen veel aandacht in de media en hadden invloed op zijn reputatie en zakelijke activiteiten.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.