The Ecom Agency kennisbank

George Soros

Wie is George Soros?

George Soros is een Hongaars-Amerikaanse investeerder, filantroop en politiek activist, geboren op 12 augustus 1930 in Boedapest, Hongarije. Hij staat bekend als een van de meest succesvolle investeerders ter wereld en heeft een groot deel van zijn fortuin verdiend door middel van speculatie op de financiële markten.

Soros begon zijn carrière als analist bij verschillende banken en investeringsfirma's, voordat hij in 1969 zijn eigen investeringsfirma oprichtte, Soros Fund Management. Hij verwierf internationale bekendheid door zijn speculaties op de valutamarkten, waaronder zijn inzet tegen het Britse pond in 1992, wat hem naar schatting een winst van $1 miljard opleverde.

Naast zijn werk als investeerder, is Soros ook actief als filantroop en politiek activist. Hij heeft miljarden dollars gedoneerd aan goede doelen en maatschappelijke organisaties over de hele wereld, en richtte in 1993 de Open Society Foundations op, een netwerk van stichtingen die zich inzetten voor democratie, mensenrechten en economische ontwikkeling.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.