The Ecom Agency Kennisbank

George Foreman

Ondernemingen George Foreman

George Foreman is een voormalige Amerikaanse bokser die in de jaren 70 en 90 actief was. Hij werd geboren op 10 januari 1949 in Marshall, Texas. Foreman staat vooral bekend om zijn zware slagkracht en werd in 1968 Olympisch kampioen zwaargewicht boksen in Mexico-Stad.

Na zijn bokscarrière begon Foreman een succesvolle onderneming als ondernemer en verkoper van elektrische grills die zijn naam dragen: de "George Foreman Grill". Hij begon met het promoten van de grill in de late jaren 90 en het is uitgegroeid tot een enorm succes, waardoor hij miljoenen heeft verdiend aan royalty's en productverkoop. Het wordt nog steeds beschouwd als een van de meest succesvolle producten in de geschiedenis van infomercials.

Foreman heeft ook geïnvesteerd in verschillende andere zakelijke ondernemingen, waaronder vastgoed, voedingssupplementen, kledinglijnen en autohandel. Hij heeft ook gepubliceerd enkele boeken over zijn leven en carrière.

Foreman is een inspirerend voorbeeld geworden van hoe een succesvolle atleet kan evolueren naar een succesvolle ondernemer. Hij heeft geleerd om zijn populariteit als bokser om te zetten in een succesvolle onderneming en is een inspiratie voor veel anderen die ook hun eigen bedrijf willen beginnen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.