The Ecom Agency kennisbank

Gautam Adani

Wie is Gautam Adani?

Gautam Adani is een Indiase zakenman en miljardair. Hij is geboren op 24 juni 1962 in Ahmedabad, India. Adani is de oprichter en voorzitter van de Adani Group, een Indiaas multinationaal conglomeraat dat actief is in de sectoren energie, infrastructuur, logistiek, agribusiness en defensie.

Gautam Adani is een van de meest invloedrijke zakenmensen van India en heeft een indrukwekkend zakelijk succesverhaal. Hij begon zijn carrière in de jaren tachtig als handelaar in grondstoffen en richtte in 1988 de Adani Group op, die begon als een kleine exporteur van goederen uit India.

Sindsdien heeft Adani de Adani Group omgevormd tot een van de grootste multinationale conglomeraten van India, met een sterke aanwezigheid in de sectoren energie, infrastructuur, logistiek, agribusiness en defensie. Het bedrijf heeft talloze belangrijke projecten uitgevoerd, zoals de bouw van de grootste privéhaven van India en de ontwikkeling van de grootste fotovoltaïsche zonne-energiecentrale ter wereld.

Het vermogen van Gautam Adani

Het vermogen van Gautam Adani wordt in 2023 geschat op ongeveer €32,5 miljard euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.