The Ecom Agency Kennisbank

Garret Camp

Wie is Garret Camp?

Garrett Camp is een Canadese ondernemer en investeerder. Hij is medeoprichter van verschillende succesvolle bedrijven, waaronder StumbleUpon, Uber en Expa.

StumbleUpon is een online ontdekkingstool die Garrett Camp samen met zijn medeoprichter, Geoff Smith, in 2001 oprichtte. Met StumbleUpon konden gebruikers websites en online content ontdekken op basis van hun interesses en voorkeuren. Het platform groeide al snel uit tot een van de populairste sites op het internet en werd in 2007 overgenomen door eBay.

Na het succes van StumbleUpon richtte Camp in 2009 samen met Travis Kalanick Uber op, een transportbedrijf dat tegenwoordig wereldwijd actief is. Camp is momenteel de voorzitter van Expa, een bedrijf dat start-ups ondersteunt en begeleidt, en investeert hij in verschillende andere techbedrijven.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.