The Ecom Agency Kennisbank

Frits van Eerd

Wie is Frits van Eerd?

Frits van Eerd is een Nederlandse ondernemer en de CEO van de supermarktketen Jumbo. Hij werd geboren op 15 augustus 1963 in Veghel en is de zoon van de oprichter van Jumbo, Karel van Eerd. Frits van Eerd begon zijn carrière als bedrijfsjurist bij het advocatenkantoor Clifford Chance in Amsterdam en Londen. In 1996 kwam hij bij Jumbo werken als lid van de Raad van Bestuur en in 2009 werd hij CEO.

Onder leiding van Frits van Eerd is Jumbo uitgegroeid tot een van de grootste supermarktketens van Nederland. In 2012 nam Jumbo de supermarktketen C1000 over en in 2018 werd de overname van de EMTÉ-supermarkten afgerond. Frits van Eerd staat bekend om zijn innovatieve en gedurfde aanpak, zoals de introductie van de "Jumbo Racedagen" op het circuit van Zandvoort en de ontwikkeling van de Jumbo Foodmarkt.

Naast zijn werk bij Jumbo is Frits van Eerd een gepassioneerde coureur en nam hij deel aan de 24 uur van Le Mans in 2016 en 2018. Ook is hij de oprichter van Team Jumbo-Visma, een professionele wielerploeg die tot de top van de wereld behoort.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.