The Ecom Agency kennisbank

Fokke de Jong

Wie is Fokke de Jong?

Fokke de Jong is geboren op 6 oktober 1973 en is de Oprichter van Suit Supply.

Suit Supply

Fokke de Jong begon in 1999 met het verkopen van betaalbare klassieke maatpakken, gemaakt van Italiaanse stoffen. Door de pakken direct door Europese en Aziatische ateliers te laten maken, bespaarde hij op productiekosten. Hij verkocht de pakken eerst online, daarna ook op een fysieke winkel waar de pakken vermaakt kunnen worden. De Jong koos geen luxe, maar vooral een strategische locatie: in een brugrestaurant boven de A4, op een plek waar veel zakenmensen voorbijkwamen.

Het vermogen van Fokke de Jong

Het vermogen van Fokke de Jong wordt in 2020 geschat op ongeveer €190 miljoen euro. Zijn vermogen komt voornamelijk uit zijn bedrijf Suit Supply.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.