The Ecom Agency Kennisbank

Ellen DeGeneres

Wie is Ellen DeGeneres?

Ellen DeGeneres is een Amerikaanse komiek, presentator, actrice en producent, geboren op 26 januari 1958. Ze begon haar carrière in de comedy scene in de jaren '80 en werd bekend als de ster van haar eigen sitcom, "Ellen", in de jaren '90. Later kreeg ze haar eigen talkshow, "The Ellen DeGeneres Show", die inmiddels een van de langstlopende talkshows op televisie is en vele prijzen heeft gewonnen.

Ondernemingen en investeringen Ellen DeGeneres

Naast haar werk in de entertainmentindustrie, heeft DeGeneres ook verschillende ondernemingen en investeringen. Zo is ze mede-oprichter van "Honest Company", een bedrijf dat natuurlijke en milieuvriendelijke babyproducten produceert. Het bedrijf heeft inmiddels een geschatte waarde van $1 miljard. Daarnaast heeft DeGeneres ook geïnvesteerd in onroerend goed en heeft ze verschillende huizen gekocht en verkocht, waaronder een villa in Montecito, Californië, die ze verkocht voor $45 miljoen.

DeGeneres staat erom bekend dat ze haar bekendheid en succes gebruikt om goede doelen te steunen en anderen te helpen. Zo heeft ze verschillende liefdadigheidsinstellingen gesteund, waaronder de "Ellen DeGeneres Wildlife Fund", dat zich inzet voor het behoud van bedreigde diersoorten. Ze heeft ook persoonlijk geld gedoneerd aan organisaties die zich inzetten voor dierenwelzijn en LGBTQ-rechten.

Haar mindset wordt gekenmerkt door haar positieve en vrolijke uitstraling. Ze gelooft in de kracht van humor om mensen samen te brengen en positieve veranderingen teweeg te brengen. Ze heeft ook haar eigen ervaringen met discriminatie en persoonlijke uitdagingen besproken en heeft anderen aangemoedigd om open en eerlijk te zijn over hun eigen strijd.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.