The Ecom Agency kennisbank

Dustin Moskovitz

Wie is Dustin Moskovitz?

Dustin Moskovitz is een Amerikaanse ondernemer en mede-oprichter van Facebook. Hij werd geboren op 22 mei 1984 in Gainesville, Florida, Verenigde Staten. Moskovitz ontmoette Mark Zuckerberg toen hij studeerde aan Harvard University en werkte samen met hem aan de ontwikkeling van Facebook.

Moskovitz was de eerste Chief Technology Officer (CTO) van Facebook en speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de technologie achter het sociale netwerk. Hij hielp bij het bouwen van de eerste versies van de site en hielp bij het ontwikkelen van nieuwe functies en applicaties.

In 2008 verliet Moskovitz Facebook om een nieuw bedrijf op te richten, Asana, een samenwerkingsplatform voor teams. Het bedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire projectmanagementtools voor bedrijven en organisaties.

Het vermogen van Dustin Moskovitz

Het vermogen van Dustin Moskovitz wordt in 2023 geschat op ongveer €7,6 miljard euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.