The Ecom Agency kennisbank

David Solomon

Wie is David Solomon?

David Solomon is een Amerikaanse zakenman en bankier, en de CEO van Goldman Sachs, een van 's werelds grootste en meest invloedrijke investeringsbanken. Hij werd geboren in 1962 in New York City en studeerde af aan de Hamilton College en de Georgetown University Law Center.

Solomon begon zijn carrière bij Drexel Burnham Lambert voordat hij in 1999 bij Goldman Sachs kwam als co-head van de afdeling Investment Banking. In 2018 werd hij benoemd tot CEO, waarbij hij Lloyd Blankfein opvolgde.

Solomon heeft een reputatie opgebouwd als een vernieuwer en hervormer binnen de bankensector, met een focus op technologie en duurzaamheid. Hij heeft ook publiekelijk opgeroepen tot meer diversiteit en inclusie in de zakenwereld.

Naast zijn rol bij Goldman Sachs is Solomon ook een DJ en muziekliefhebber. Hij treedt op onder de artiestennaam DJ D-Sol en heeft opgetreden op verschillende grote evenementen en festivals.

Het vermogen van David Solomon

Het vermogen van Solomon wordt geschat op ongeveer €43 miljoen in 2023, waarmee hij een van de rijkste mensen in de bankensector is.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.