The Ecom Agency Kennisbank

David Bowie

Wie is David Bowie?

David Bowie was een Britse zanger, songwriter en acteur, die vooral bekend stond om zijn vernieuwende muziekstijl en extravagante persoonlijkheid. Hij begon zijn muzikale carrière in de jaren '60 en bracht talloze albums uit, waaronder het legendarische "Ziggy Stardust" in 1972.

Ondernemingen en investeringen

Naast zijn muzikale carrière had Bowie ook verschillende ondernemingen en investeringen. Zo had hij een aandeel in de internetprovider UltraStar en was hij medeoprichter van de platenmaatschappij ISO Records. Hij investeerde ook in vastgoed en had meerdere huizen in Londen en New York.

Bowie stond ook bekend om zijn kunstcollectie en was een gepassioneerde verzamelaar van moderne en hedendaagse kunst. Hij bezat werken van onder andere Damien Hirst, Jean-Michel Basquiat en Frank Auerbach.

Helaas overleed David Bowie in 2016 op 69-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.