The Ecom Agency kennisbank

Carlos Slim Domit

Wie is Carlos Slim Domit?

Carlos Slim Domit is de oudste zoon van de Mexicaanse zakenman en filantroop Carlos Slim. Hij werd geboren op 28 februari 1967 in Mexico-Stad, Mexico.

Slim Domit volgde zijn vader op als voorzitter van Grupo Carso, het conglomeraat van bedrijven van de familie Slim, waaronder Telmex en América Móvil, twee van de grootste telecombedrijven in Latijns-Amerika. Hij is ook voorzitter van de raad van bestuur van Telmex en América Móvil.

Naast zijn zakelijke activiteiten is Slim Domit actief betrokken bij verschillende filantropische organisaties, waaronder de Carlos Slim Foundation, die zich richt op het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen in Latijns-Amerika. Hij is ook betrokken bij verschillende sportinitiatieven en is voorzitter van het FIA World Motor Sport Council.

Het vermogen van Carlos Slim Domit

Het vermogen van Carlos Slim Domit wordt in 2022 geschat op ongeveer €7 miljard euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.