The Ecom Agency kennisbank

Cal Newport

Wie is Cal Newport?

Cal Newport is een Amerikaanse auteur, hoogleraar en spreker op het gebied van productiviteit, technologie en carrière-ontwikkeling. Hij werd geboren in 1982 in Amerika en heeft verschillende boeken geschreven die populair zijn geworden in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en werkmethoden.

Newport studeerde computerwetenschappen aan de prestigieuze Massachusetts Institute of Technology (MIT) en behaalde later een doctoraat in de informatica aan de Georgetown University. Hij begon zijn carrière als professor in de computerwetenschappen aan de Universiteit van Georgetown, waar hij zich specialiseerde in de theoretische grondslagen van de informatica.

Newport is vooral bekend om zijn boeken over productiviteit en carrière-ontwikkeling, waaronder "Deep Work" ("Diep Werk" in het Nederlands), waarin hij betoogt dat geconcentreerd en gefocust werken zonder afleiding de sleutel is tot creativiteit en prestaties. Zijn andere boeken, zoals "Digital Minimalism" ("Digitaal Minimalisme" in het Nederlands), gaan over de impact van technologie op ons persoonlijke leven en hoe we deze effectief kunnen beheren.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.