The Ecom Agency kennisbank

Brad Garlinghouse

Wie is Brad Garlinghouse?

Brad Garlinghouse is een bekende naam in de wereld van technologie en ondernemerschap. Hij is momenteel de CEO van Ripple, een bedrijf dat gespecialiseerd is in blockchain-gebaseerde oplossingen voor internationale betalingen. Garlinghouse staat bekend om zijn visionaire leiderschap en innovatieve geest.

Voordat hij bij Ripple kwam, werkte Garlinghouse als CEO van Hightail, een bestandsoverdracht- en samenwerkingsplatform, en als president van Consumer Applications bij AOL. Hij heeft ook senior leidinggevende functies bekleed bij Yahoo! en Silver Lake Partners, en is investeerder en adviseur geweest voor verschillende start-ups.

De mindset van Brad Garlinghouse

Als ondernemer staat Garlinghouse bekend om zijn sterke overtuiging in het oplossen van grote problemen. Hij gelooft dat technologie de wereld kan veranderen en dat het zijn verantwoordelijkheid is om de status quo uit te dagen. Dit heeft hem geleid naar enkele van de meest uitdagende en disruptieve gebieden van technologie, waaronder blockchain en cryptocurrency.

Garlinghouse heeft een passie voor het verbeteren van de financiële industrie en het wegnemen van de inefficiënties die er zijn. Hij gelooft dat blockchain-technologie de manier waarop we waarde uitwisselen en betalingen doen fundamenteel kan veranderen. Ripple, onder zijn leiding, heeft als doel om de wereldwijde financiële infrastructuur te verbeteren door middel van snelle, veilige en goedkope grensoverschrijdende betalingen.

Als investeerder heeft Garlinghouse geïnvesteerd in verschillende veelbelovende start-ups, waaronder Ancestry.com, GroupMe en Yammer. Hij heeft ook gediend als mentor voor vele ondernemers en is een veelgevraagd spreker op conferenties en evenementen over de hele wereld.

Kortom, Brad Garlinghouse is een ondernemer en investeerder die bekend staat om zijn innovatieve geest en passie voor het oplossen van grote problemen. Hij heeft in verschillende senior leidinggevende functies gewerkt bij enkele van de grootste namen in de technologie-industrie en heeft als CEO van Ripple de missie om de wereldwijde financiële infrastructuur te verbeteren door middel van blockchain-technologie.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.