The Ecom Agency kennisbank

Bill Gates

Wie is Bill Gates?

Bill Gates is een Amerikaans ondernemer en filantroop. Hij is de oprichter van Microsoft, één van de grootste softwarebedrijven ter wereld. Hij is ook de rijkste man ter wereld. Gates heeft miljarden dollars gedoneerd aan goede doelen en projecten, waaronder het Bill&Melinda Gates Foundation.

Het vermogen van Bill Gates

Bill Gates vergaarde zijn vermogen voornamelijk door zijn aandeel in Microsoft. Hij is de mede-oprichter samen met Paul Allen in 1975 en heeft sindsdien een belangrijk aandeel in Microsoft Corporation. Bill Gates is ook investeerder in verschillende andere bedrijven en technologiën, waaronder Corbis, TerraPower, en het Human Genome Project. Daarnaast heeft hij ook een aantal filantropische initiatieven, waaronder The Bill & Melinda Gates Foundation opgericht. Bill Gates zijn vermogen wordt momenteel geschat op ongeveer €97,71 miljard euro

Heeft Bill Gates kinderen?

Jazeker, Bill Gates heeft drie kinderen waarvan 2 dochters en één zoon. Hun eerste dochter heet Jennifer Katharine Gates en is geboren op 26 april 1996, hun zoon heet Rory John Gates en is geboren op 23 mei 1999 en hun laatste dochter heet Phoebe Adele Gates en is geboren op 14 september 2002. Ondanks dat het de kinderen zijn van een van de rijkste mensen ter wereld zullen de kinderen in vergelijking met het vermogen van Bill en Melinda Gates weinig erven. Dit doen de ouders als reden om de kinderen niet lui te maken, de kinderen erven ongeveer €8 miljoen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.