The Ecom Agency Kennisbank

Bernhard ten Brinke

Wie is Bernhard ten Brinke?

Bernhard ten Brinke werd geboren op 6 september 1977 in Zeddam en groeide op in een gezin van ondernemers. Hij woont nu met zijn vrouw Chantal en kinderen Max, Thomas en Charlotte in de omgeving van de Montferlandse bossen in de Achterhoek. Bernhard is een echte zakenman en is eigenaar van Wiggers, BTB Cars, BTB Real Estate, BTB Investments en BTB Racing en oud eigenaar van familiebedrijf Bribus Keuken.

Zijn passie voor de rallysport begon al op jonge leeftijd en dat heeft geresulteerd in de oprichting van BTB Racing. Met zijn jarenlange ervaring is hij een bekend gezicht in de rally- en Dakar-wereld. In 2004 nam Bernhard deel aan zijn eerste Renault Clio Sport Cup als niet-juniorrijder. Vanaf 2006 heeft hij deelgenomen aan diverse wedstrijden in Europa. Zo reed hij in 2006, 2007 en 2008 in de Megane Trophy, die werd verreden in onder andere België, Istanbul, Italië en op het circuit van Le Mans. In 2006 eindigde hij meestal tussen de tiende en twintigste plaats, maar in 2007 en 2008 deed hij het beter en eindigde hij in de meeste wedstrijden tussen de derde en tiende plaats.

Familie bedrijf

In 1999 droeg Bennie het stokje over aan zijn zoon Bernhard. Bernhard werd hiermee de derde generatie in het familiebedrijf.

Vermogen Bernhard ten Brinke

Quote schatte het vermogen van Ten Brinke op €100 miljoen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.