The Ecom Agency Kennisbank

Bas Beerens

Wie is Bas Beerens?

Bas Beerens is een Nederlandse ondernemer en de oprichter van WeTransfer, een online platform voor het delen van bestanden. Beerens werd geboren in Nijmegen in 1977 en begon zijn carrière als grafisch ontwerper. Hij was mede-oprichter van het digitale ontwerpbureau Gummo en werkte als art director voor verschillende andere bedrijven voordat hij WeTransfer lanceerde in 2009. Sindsdien is WeTransfer uitgegroeid tot een van de meest populaire bestandsoverdrachtplatforms ter wereld, met meer dan 50 miljoen maandelijkse gebruikers. Beerens is nog steeds betrokken bij het bedrijf als bestuursvoorzitter en adviseur.

Bas Beerens vermogen

Volgens Forbes bedroeg het vermogen van Bas Beerens in 2021 ongeveer zo'n: 200 miljoen dollar.

Dit is voornamelijk te danken aan zijn succes met WeTransfer, dat inmiddels is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte bestandsoverdracht platforms ter wereld.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.